Avís legal

El present document té per finalitat establir i regular les normes d'ús, així com la salvaguarda de les dades del Lloc www.angiogrup.es (en endavant el "Lloc"), entenent per Lloc totes les pàgines i els seus continguts, propietat de Angiogrup , a les quals s'accedeix a través del domini www.angiogrup.es i els seus subdominis.

L'ús d'aquest lloc web i microsites associats constitueix un acord amb tots els termes i condicions que es relacionen a continuació:

D'acord amb el que estableix la Llei de Serveis de la Societat de la Informació, li comuniquem que el titular d'aquest Lloc és Angiogrup, amb domicili social a Barcelona, ​​carrer Torras i Pujalt, 1 i adreça de correu electrònic angiogrup@angiogrup.es , inscrita al Registre Mercantil de Barcelona i proveïda de CIF B61026191.

S'entendran inclosos en aquest lloc web tots els microsites associats als quals es pugui accedir des del present lloc web, excepte aquells microsites que expressament recullin unes condicions d'ús pròpies, en aquest cas se'ls aplicaran aquestes.

Aquest lloc web i els seus microsites associats han estat creats per Angiogrup, amb caràcter informatiu i tenen per objecte promocionar les activitats que Angiogrup realitza, així com els serveis que presta, de manera que la informació continguda en ells no constitueix una oferta vinculant.

El Lloc i microsites associats també poden contenir articles sobre temes de salut, mèdics, hospitalaris, de l'actualitat o d'una altra classe que Angiogrup pugui considerar del seu interès, el contingut reflecteix l'opinió dels seus autors però no la de Angiogrup.

Aquest Avís Legal regula l'accés i ús de l'servei del Lloc que Angiogrup posa a disposició dels usuaris d'Internet sense perjudici que l'accés a algun dels serveis pugui precisar l'acceptació d'unes condicions particulars.

La utilització del Lloc li atribueix la condició d'Usuari del mateix (en endavant "l'usuari").

Qualsevol ús que faci del Lloc o dels serveis en ell inclosos implicarà l'acceptació dels termes legals d'aquest Avís Legal, pel que l'usuari haurà de ser conscient de la importància de llegir aquests termes legals cada vegada que visiti el Lloc i microsites associats .

Propietat Intel·lectual

Els continguts i elements gràfics que formen part del Lloc (imatges, sons, textos, arxius, codi font, logotips, marques, disseny o qualsevol altre, inclosos els microsites que Angiogrup ha creat) són de titularitat exclusiva de Angiogrup o de terceres persones físiques o jurídiques a les quals s'ha autoritzat el seu ús i estan sotmesos a la protecció prevista a la normativa sobre Propietat Intel·lectual i Industrial Espanyola.

Els drets de propietat intel·lectual dels especialistes col·laboradors de Angiogrup que publiquin els seus articles o treballs en aquest Lloc web correspondran als seus autors. L'enviament d'aquestes col·laboracions a Angiogrup suposarà una cessió gratuïta dels seus drets per a la publicació a través del nostre lloc web.

Per tant, queda prohibida qualsevol (excepte per a ús privat) distribució, transformació, comunicació pública o qualsevol altra utilització dels continguts sense l'autorització expressa i per escrit, que caldrà sol·licitar a el Departament de Comunicació de Angiogrup. Així, l'accés als continguts d'aquesta web no transfereix cap dret sobre els mateixos.

Angiogrup facilita l'accés a altres pàgines web que considerem poden ser del seu interès. No obstant això, aquestes pàgines no li pertanyen, ni fa una revisió dels seus continguts. Per això, no pot fer-se responsable de les mateixes, de l'funcionament de la pàgina enllaçada o dels possibles danys que puguin derivar-se de l'accés o ús de la mateixa.

La realització d'enllaços només es permetrà a la pàgina principal del Lloc, i queda prohibida la realització de pràctiques de framming (visualització il·lícita de continguts seleccionats), deep-linking (ocultació de l'adreça web d'origen), etc. que indueixin a error sobre l'origen dels continguts.

L'establiment d'enllaços en cap moment implicarà relació alguna, col·laboració o suport amb l'entitat. No es permetrà la realització d'un enllaç que de forma fraudulenta indueixi o estableixi qualsevol tipus de relació amb l'entitat.

Queden prohibits els enllaços des de pàgines difamatòries, pornogràfiques, racistes, xenòfobes o que ofereixin informació falsa sobre l'entitat o qualsevol dels seus col·laboradors.

Ús dels serveis

L'Usuari es compromet a utilitzar els serveis d'acord amb la llei, moral, bons costums i ordre públic, així com amb el que disposa el present Avís Legal. En conseqüència, queda obligat a no utilitzar els serveis, amb finalitats il·lícites i / o contraris al que s'estableix en les presents Condicions Generals d'aquest avís legal, lesius de drets i / o interessos de tercers o que de qualsevol forma puguin danyar els serveis, de Angiogrup i / o la seva imatge o impedir el seu correcte funcionament o dels serveis que s'ofereixen o que es poguessin oferir en un futur.

Àmbit de el lloc. Responsabilitat de l'usuari

L'accés a aquest lloc i als seus microsites associats és responsabilitat exclusiva dels usuaris. Els riscos derivats de la utilització del Lloc i els seus microsites per l'Usuari seran al seu únic i exclusiu càrrec. No són objecte de garantia per part de Angiogrup: la infal·libilitat, la disponibilitat, la continuïtat, la inexistència de deficiències i la seguretat del Lloc i microsites associats; que el contingut dels mateixos o la informació que passa a través d'ells estigui lliure de virus o d'altres elements lesius; que la seguretat en la utilització que l'usuari faci del Lloc i microsites associats.

Angiogrup no serà responsable de possibles danys o perjudicis que es puguin derivar d'interferències, omissions, interrupcions, virus informàtics, avaries telefòniques o desconnexions en el funcionament operatiu d'aquest sistema electrònic, motivades per causes alienes a Angiogrup; de retards o bloquejos en l'ús d'aquest sistema electrònic, causat per deficiències o sobrecàrregues al seu Centre de Processos de Dades, de línies telefòniques, en el sistema d'Internet o en altres sistemes electrònics; ni tampoc de danys que puguin ser causats per terceres persones mitjançant intromissions il·legítimes fora del control de Angiogrup.

El fet d'accedir a aquest Lloc i microsites associats no suposa establir cap tipus de relació de caràcter comercial entre Angiogrup i l'Usuari.

Angiogrup no pot assumir cap responsabilitat pel que fa a l'ús o accés que realitzin els usuaris fos de l'àmbit a què es dirigeix ​​el Lloc i microsites associats, ni de les conseqüències que es puguin derivar de la falta d'utilitat, adequació o validesa del Lloc i microsites, dels seus serveis o continguts per satisfer necessitats, activitats o resultats concrets o expectatives dels usuaris, ni dels resultats que pugui comportar l'aplicació pràctica de les opinions, recomanacions o estudis als quals es pugui accedir a través del Lloc o microsites associats, la responsabilitat final recaurà sempre en l'usuari.

Aquest lloc web i microsites associats poden contenir informació general relativa a malalties o situacions mèdiques i al seu tractament. Aquesta informació es facilita exclusivament amb finalitats informatives i educatius, no constitueix recomanació ni assessorament destinat a pacients i no pretén substituir el consell o visita mèdica o d'un altre professional sanitari qualificat. No ha d'utilitzar la informació continguda en aquest lloc web i microsites associats per diagnosticar un problema de salut o una condició física, ja que es requereix formació especialitzada per la seva correcta interpretació. Davant de qualsevol dubte o consulta acudeixi a un metge o un altre professional sanitari.

Les decisions relatives a la salut han de ser preses per un professional sanitari, considerant les característiques úniques de l'pacient. Angiogrup no garanteix la prestació dels serveis oferts, com ara la petició de cita, en la mesura que aquests serveis estan condicionats a la disponibilitat real dels especialistes, entre altres circumstàncies. En aquest sentit, si bé Angiogrup utilitzarà tots els seus esforços per complir el seu compromís, no es responsabilitza de l'anul·lació i / o modificació de la cita concedida a l'pacient.

Continguts

Angiogrup no garanteix ni es responsabilitza de les conseqüències que poguessin derivar-se dels errors en els continguts que poguessin aparèixer en aquest Lloc i microsites associats proporcionats per tercers.

Angiogrup es reserva el dret a impedir o prohibir l'accés a l'Lloc i microsites associats a qualsevol usuari d'Internet que introdueixi en els mateixos qualsevol contingut contrari a les normes legals o sigui immoral, reservant-se el dret d'exercir les mesures legals que estimi oportunes per evitar aquest tipus de conductes.

Modificacions i actualitzacions

Angiogrup es reserva la facultat d'efectuar, en qualsevol moment i sense necessitat de previ avís, modificacions i actualitzacions de la informació continguda en la Web i els seus microsites associats, de la configuració, disponibilitat i presentació d'aquests, així com de les presents condicions d' ús.

Política de privacitat

La Política de privacitat del Lloc queda determinada pel que estableix el document Política de privacitat.

Adreces IP

Els servidors del lloc web i microsites associats podran detectar de manera automàtica l'adreça IP i el nom de domini utilitzats per l'usuari. Una adreça IP és un nombre assignat automàticament a un ordinador quan aquest es connecta a Internet. Tota aquesta informació és registrada en un fitxer d'activitat de l'servidor degudament inscrit que permet el posterior processament de dades per tal d'obtenir mesures únicament estadístiques que permetin conèixer el nombre d'impressions de pàgines, el nombre de visites realitzades als serveis web, l' ordre de visites, el punt d'accés, etc.

Seguretat

El Lloc i els seus microsites associats utilitzen tècniques de seguretat de la informació generalment acceptades en la indústria, com ara tallafocs, procediments de control d'accés i mecanismes criptogràfics, tot això amb l'objecte d'evitar l'accés no autoritzat a les dades. Per aconseguir aquests fins, l'usuari accepta que el prestador obtingui dades per a efectes de la corresponent autenticació dels controls d'accés.

Tot procés que pogués comportar la introducció de dades personals de caràcter alt (salut, ideologia, etc.) seran sempre transmesos mitjançant protocol de comunicació segura (https: //, ...), de tal manera que cap tercer tingui accés a la informació transmesa via electrònica.

Llei aplicable i jurisdicció

Les presents condicions es regiran per la legislació espanyola, que serà d'aplicació en el no disposat en el present Avís Legal en matèria d'interpretació, validesa i execució.

Angiogrup i l'Usuari, amb renúncia expressa a qualsevol altre fur, se sotmeten als Jutjats i Tribunals de Barcelona per a qualsevol controvèrsia o qüestió relacionada amb el present lloc web o activitats en ell desenvolupades.

© 2020 Angiogrup 
Avís legal  •  Privacitat + Cookies