Agost, 2020

COVID-19

La situació actual de pandèmia per COVID-19 ha suposat molts canvis en la nostra societat. Des d’Angiogrup, li hem fet front tant des d'un punt de vista professional terapèutic (atenent els efectes secundaris relacionats amb l'augment de trombosi venoses i arterials en pacients afectes per coronavirus) com preventiu. Per a això, posem a disposició dels nostres clients i pacients totes les mesures higièniques i de distanciament necessàries per evitar possibles contagis al visitar el nostre centre.

Hem distanciat les cadires a la sala d'espera, oferim rentats amb gel hidroalcohòlic a tots els visitants i professionals, disposem de barreres per evitar contagis, mesura de temperatura en cas de necessitat, realitzem un rentat continu de totes les nostres dependències, dispositius i aparells mèdics, i seguim totes les recomanacions mèdiques establertes.

Si acudirà a les nostres instal·lacions, s'exigeix ​​venir amb protecció de boca i nas amb mascareta, guants o rentat amb gel hidroalcohólic de les mans, i venir amb un màxim d'un acompanyant. Si vostè o el seu acompanyant té tos, febre o símptomes respiratoris, si us plau, consulteu amb els nostres professionals abans de venir.

Tots els tractaments que oferim segueixen els mateixos protocols i procediments per evitar contagis. De totes maneres, oferim també la possibilitat de realitzar visites telefòniques o telemàtiques per evitar possibles contagis, sobretot en aquelles persones més fràgils. Consulta'ns i t'explicarem tots els detalls!

© 2020 Angiogrup 
Avís legal  •  Privacitat + Cookies